top of page

Fysiotherapie HanzePoort

Voorheen: Fysiotherapie Centrum Ceintuurbaan

Missie

 

Huidige Situatie:

In het hedendaagse gezondheidslandschap groeit de vraag naar gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg die verder gaat dan conventionele behandelingen. Fysiotherapie Hanzepoort herkent de groeiende vraag naar hoogwaardige, gespecialiseerde zorg en de noodzaak om voortdurend te evolueren in reactie op veranderende behoeften en technologische vooruitgang. We zijn een specialistisch centrum op het gebied van bekken-, schouder- en orofaciale klachten. We werken met veel andere zorgverleners samen. Via het schoudernetwerk zijn we onderdeel van een interdisciplinair zorgpad.

Waar We Naar Toe Willen:

Onze missie is om Fysiotherapie Hanzepoort te vestigen als het toonaangevende centrum voor gespecialiseerde fysiotherapie. We streven naar het bieden van innovatieve, gespecialiseerde zorg die niet alleen voldoet aan de huidige behoeften van onze cliënten maar anticiperen ook op toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen in de gezondheidszorg.

De juiste zorg op de juiste plek is een ontwikkeling in het gezondheidslandschap en vraagt naast die gespecialiseerde zorg ook om intensieve samenwerking met mede-zorgverleners. We willen voorop lopen in de zorg die we bieden maar daarnaast intensief samenwerken met mede zorgverleners, om zodoende de optimale zorg op de juiste plaats te kunnen bieden

Onze Visie

Bij Fysiotherapie Hanzepoort streven we ernaar om een toonaangevend centrum voor fysiotherapie te zijn, waar we de gezondheid en het welzijn van onze patiënten centraal stellen. Onze visie is gebaseerd op het leveren van hoogwaardige zorg met een persoonlijke benadering, waarbij we streven naar het optimaliseren van de fysieke gezondheid en het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten.

In lijn met onze missie, die gericht is op het bieden van effectieve en doelgerichte fysiotherapeutische zorg, zien we een toekomst waarin Fysiotherapie Hanzepoort bekend staat als een betrouwbare partner in gezondheidsbevordering en herstel. Onze visie omvat de volgende pijlers:

  1. Kwalitatieve Zorg: We streven ernaar om voortdurend hoogwaardige fysiotherapeutische zorg te leveren, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten en evidence-based praktijken. Onze therapeuten zijn deskundig en blijven zich ontwikkelen om de beste zorg te kunnen bieden.

  2. Persoonlijke Benadering: Elk individu is uniek, en daarom streven we ernaar om elke patiënt persoonlijk te benaderen. We nemen de tijd om de specifieke behoeften en doelen van elke patiënt te begrijpen, en passen onze behandelingen aan om de meest effectieve resultaten te bereiken.

  3. Samenwerking en Educatie: We geloven in de kracht van samenwerking tussen therapeuten, patiënten en andere zorgverleners. Daarnaast hechten we veel waarde aan educatie en "empowerment" van onze patiënten, zodat zij actief kunnen deelnemen aan hun herstelproces en preventieve maatregelen kunnen nemen.

  4. Innovatie en Technologie: We omarmen continue innovatie en integratie van nieuwe technologieën om onze diagnostische en behandelingsmogelijkheden te verbeteren. Dit stelt ons in staat om op de voorhoede van de fysiotherapeutische zorg te blijven en de best mogelijke resultaten voor onze patiënten te bereiken.

  5. Preventie: We streven ernaar om een positieve, preventieve invloed uit te oefenen op de gezondheid van mensen. Door middel van voorlichting, preventieprogramma's en betrokkenheid bij lokale initiatieven willen we bijdragen aan het welzijn van de bredere samenleving.

Door vast te houden aan deze visie, willen we een inspirerende en vertrouwde plek zijn voor fysiotherapeutische zorg in Deventer en omgeving, waar mensen komen voor effectieve behandeling, persoonlijke aandacht en een duurzame verbetering van hun gezondheid.

Missie

Daphne Schippers,  wereldkampioene 200 meter sprint , legt in de onderstaande film uit hoe belangrijk een ontspannen geest en lichaam voor haar is om tot een topprestatie te komen.

Hanzepoort-logo-hex.png

Fysiotherapie Hanzepoort

Zutphenseweg 51

7418 AH  Deventer

0570 - 234 234

info@fysiohanzepoort.nl

We gaan verhuizen! Ons nieuwe adres per 1 juni 2024:   Zutphenseweg 51  7418 AH Deventer.

Maandag 27 en dinsdag 28 mei werken we nog aan het Van Doetinchemplein. 

Woensdag 29 mei zijn we gesloten.

Vanaf donderdag 30 mei starten we al op de Zutphenseweg 51.   Meer info

Hanzepoort-arcade.png
bottom of page