top of page

Fysiotherapie HanzePoort

Voorheen: Fysiotherapie Centrum Ceintuurbaan

 • Ik wil een afspraak maken.
  Indien u voor de eerste keer een afspraak wilt maken bij ons kunt u het beste het afspraak formulier invullen welke u kunt vinden op deze website. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Denk daarbij ook aan voorkeursdagen voor uw afspraak. Heeft u eerst een vraag, dan kunt u het beste een schatbericht of een Email versturen ( info@fysiohanzepoort.nl ) Bellen kan natuurlijk ook, maar als we aan het werk zijn kunnen we niet altijd de telefoon aannemen.
 • Ik wil een afspraak verzetten of afzeggen.
  Indien u een afspraak wilt verzetten of afzeggen kunt u het beste het formulier invullen welke u kunt vinden op deze website.( Button "afspraak wijzigen" ) Alternatief is een schatbericht versturen (alleen indien we online zijn!) of een Email versturen ( info@fysiohanzepoort.nl ) Bellen kan natuurlijk ook, maar als we aan het werk zijn kunnen we niet altijd de telefoon aannemen.
 • Waarom moet ik vooraf aan mijn eerste afspraak online vragenlijsten invullen?
  Vooraf aan deze eerste afspraak mailen wij meestal een aantal vragenlijsten. Het vooraf invullen scheelt veel tijd gedurende de eerste afspraak. Uw fysiotherapeut heeft dan meer tijd uw klacht verder te analyseren. Heeft u moeite met inloggen, dan staat onderaan onze website onder het kopjes “ MijnZorgtoegang.nl” en “ Mijnzorgtoegang.nl activeren” verdere uitleg.
 • Hoe kom ik het pand binnen en waar moet ik me melden?
  Om het pand binnen te komen kunt u gewoon binnen lopen via de hoofdingang en loopt u naar de centrale hal. Indien de 2e deur tussen het voorportaal en de centrale hal niet opengaat, kunt u aanbellen bij Fysiotherapie Hanzepoort. Deze bel bevindt zich op het deurbelpaneel in het voorportaal. Uw fysiotherapeut opent voor u dan de 2e deur ( soms moet u even geduld hebben indien hij net bezig is) Eenmaal in de centrale hal hoeft u zich niet te melden. U kunt gewoon plaats nemen in de centrale hal op de paarse banken. Uw fysiotherapeut komt u ophalen.
 • Wat moet ik voor de eerste behandeling meenemen?
  Uw persoonsgegevens worden bij het maken van de afspraak al genoteerd. Uw fysiotherapeut moet echter uw persoonsgegevens nog controleren. Neem bij uw eerste afspraak daarom uw rijbewijs of een ander geldig legitimatiebewijs mee. Tevens verzoeken wij u de eventuele verwijzing en 2 handdoeken ( 1 grote en 1 kleine) mee te nemen. Verder willen we u vragen de behandelovereenkomst alvast te lezen. Deze vindt u helemaal onderaan op onze website. Klik op " behandelovereenkomst". U kunt deze alvast uitprinten en ondertekenen. Maar het ondertekenen kunt u ook doen tijdens de eerste afspraak.
 • Kan ik een behandeling kosteloos wijzigen of annuleren?
  Ja, mits u dat minimaal 24 uur voor uw afspraak doorgeeft. Dan kan de afspraak kosteloos verschoven worden. Als u binnen 24 uur afmeld of niet aanwezig bent op de afspraak, zijn wij echter genoodzaakt om de volledig behandeling in rekening te brengen. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. U ontvangt dus hier persoonlijk een factuur van. Dus wilt u een afspraak afzeggen of wijzigen, doe dit altijd minimaal 24 uur van tevoren. Dit kunt u doen door te bellen naar 0570-234234 (indien we niet kunnen opnemen spreek dan de voicemail in), door een mail te sturen naar info@fysiohanzepoort.nl of door het hiervoor bedoelde formulier op de website in te vullen.
Hanzepoort-logo-hex.png

Fysiotherapie Hanzepoort

Zutphenseweg 51

7418 AH  Deventer

0570 - 234 234

info@fysiohanzepoort.nl

We zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres per 1 juni 2024:   Zutphenseweg 51  7418 AH Deventer.

 

Hanzepoort-arcade.png
bottom of page