top of page
Onbegepen

Complexe of medisch onbegrepen nek- en\of schouderklachten 

 

U heeft al langere tijd pijnklachten in uw nek \ schouder \arm. U heeft al diverse therapieën gevolgd. Medicijnen geslikt. Specialisten geraadpleegd.  En er was niets te zien op de röntgenfoto, op het echogram of op de MRI-scan dat de klachten kan verklaren.

Herkent u zich in bovenstaande?

Dan is het goed dat u weet dat maar liefst 90% van de patiënten met nek-, schouder- en armklachten die door ons worden gezien zogenaamde aspecifieke nek-, rug of schouderpijn te hebben.  Zonder medisch aantoonbare schade of afwijking. Die klachten zijn dus niet met medische beeldvorming aantoonbaar en/of kunnen niet in verband worden gebracht met anatomische afwijkingen.

 

Ons schouderteam, Linda Tijhaar en Marcel Ipskamp, zien regelmatig patiënten welke al lange tijd klachten hebben en en uitgebreid traject van specialisten en behandelaars hebben doorlopen. Dat alles zonder resultaat en zonder dat er iets te zien is op foto's , MRi e.d.

Vaak kunnen zij wel, na een uitgebreid lichamelijk onderzoek, wel de oorzakelijkheid van uw klachten ontdekken en met goed resultaat behandelen. 

Linda en Marcel hebben een ruime ervaring met het behandelen van schouderklachten, zijn hierin hoog opgeleid en werken beiden op een schouderpoli samen met schouder-orthopeden. 

Indien u wilt kijken of zij ook iets kunnen betekenen voor uw onbegrepen schouderklacht kunt u bellen of mailen voor een afspraak. 

U ontvangt dan, vooraf aan de eerste afspraak vragenlijsten omtrent uw klacht via email ( Mijn Zorgtoegang.nl ). Op die manier kan er al vooraf een beeld gevormd worden omtrent uw klachten. Indien u foto's , MRI's e.d. heeft, ontvangen we die ook graag vooraf.

Daar we veel belang hechten aan die diagnose, nemen we de eerste keer extra veel tijd hiervoor. Gemiddeld 45 tot 60 minuten.                                     We rekenen daarvoor een dubbel tarief.

Na een gesprek over uw klacht volgt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Indien nodig gevolgd door een echografisch onderzoek. Tot slot wordt er met u besproken wat we gevonden hebben en of we wat voor u kunnen betekenen. 

In samenspraak met u beslissen we dan of we een behandeltraject gaan starten. Alleen als we een duidelijke diagnose kunnen stellen en verwachten dat we u echt kunnen helpen, starten we direct na de intake zo'n traject.

We zullen daarbij eerst veel aandacht besteden aan uitleg over de diagnose, de reden waarom uw klachten nog aanwezig zijn en wat we binnen het behandeltraject van u verwachten en wat u van ons kan verwachten.

 

Hanzepoort-logo-hex.png

Fysiotherapie Hanzepoort

Zutphenseweg 51

7418 AH  Deventer

0570 - 234 234

info@fysiohanzepoort.nl

We zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres per 1 juni 2024:   Zutphenseweg 51  7418 AH Deventer.

 

Hanzepoort-arcade.png
bottom of page