top of page
Bekkencentrum

Stuitklachten - ervaringen

01/

Bianca

Na een val met schaatsen, heb ik ruim 1,5 jaar veel pijn aan mijn stuitje gehad. Zitten – en vooral fietsen – was uitermate onprettig. Op röntgenfoto’s was niets te zien en daarom was er volgens mijn huisarts niets aan te doen. Ik nam hier geen genoegen mee en dus ging ik zoeken op internet. Ik kwam bij Marijke terecht en dat bleek een schot in de roos: ze verloste mij in no-time van de pijn aan mijn stuitje! 
We zijn nu bezig met het versterken van de spieren in mijn onderrug en het verbeteren van de stabiliteit en houding in het algemeen. Dit houdt in dat ik wekelijks naar de praktijk ga om onder toeziend oog van Marijke oefeningen te doen, die ik vervolgens thuis dagelijks herhaal. Het vraagt inzet en doorzettingsvermogen, maar het is een verademing als je na een periode van chronische pijn steeds vaker dagen zónder pijn hebt. En dat is me heel veel waard!!

02/

Ronald

Na een ongelukkige val tijdens het mountainbiken, heb ik jaren met pijn aan mijn stuitje rondgelopen.Met name een langere rit in de auto leidde nog wel eens tot problemen. Ik ging er eigenlijk van uit dat dit niet te behandelen was. Tot ik gewezen werd op de specialisatie van Marijke. In één behandeling was ik van mijn klacht af. Het bleek dat niet het bot, maar een beknelde spier voor de overlast zorgde. Marijke bedankt!

Hanzepoort-logo-hex.png

Fysiotherapie Hanzepoort

Zutphenseweg 51

7418 AH  Deventer

0570 - 234 234

info@fysiohanzepoort.nl

We gaan verhuizen! Ons nieuwe adres per 1 juni 2024:   Zutphenseweg 51  7418 AH Deventer.

Maandag 27 en dinsdag 28 mei werken we nog aan het Van Doetinchemplein. 

Woensdag 29 mei zijn we gesloten.

Vanaf donderdag 30 mei starten we al op de Zutphenseweg 51.   Meer info

Hanzepoort-arcade.png
bottom of page