top of page

Fysiotherapie Centrum Ceintuurbaan

Visie en Missie

Onze visie is de patiënt centraal te stellen en zijn/haar klachten in een totaalbeeld te zien.

Gaat het om een lokale klacht of spelen er meer factoren een rol? Wordt de klacht  vanuit andere delen van het lichaam beïnvloedt, of spelen er emotionele, psychische of sociale factoren mede een rol? Door onze verschillende specialisaties en manier van samenwerken en afstemmen vullen we elkaar aan en kunnen we vaak al een grote groep patiënten verder helpen.

Vanuit ons enthousiasme voor ons vak en de gedrevenheid zetten we ons in om de mens met een klacht te helpen weer zichzelf te kunnen zijn in een lichaam dat weer beter functioneert. Daarnaast werken we samen met  hulpverleners die  de extra vaardigheden en kennis bezitten daar waar u en uw klachten er om  vragen.

Missie:

Omdat ieder mens bijzonder is en geen mens op elkaar lijkt is het onze missie om bij elke patiënt /cliënt weer opnieuw af te stemmen en te ontdekken waar de klacht is ontstaan en mogelijk waardoor de klacht in stand gehouden wordt.  

Te luisteren naar het verhaal, te herkennen vanuit onze kennis waar het mogelijk mis is gegaan en m.b.v.  diezelfde kennis en onze jarenlange ervaring  en daardoor opgebouwde vaardigheden deze klacht te onderzoeken en te behandelen.

Dit is elke dag opnieuw weer een ontdekkingsreis en een avontuur. Dit maakt dat we beide nog steeds met evenveel plezier en enthousiasme onze werkdag beginnen en iedere patiënt tegemoet treden.

Hanzepoort-logo-hex.png

Fysiotherapie Hanzepoort

Van Doetinchemplein 1-B

7415 CN  Deventer

0570 - 234 234

info@fysiohanzepoort.nl

Hanzepoort-arcade.png
bottom of page